Sjøvegan videregående skole

Kosthåndboken: veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Kosthåndboken: veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2012
Noter
  • Katalogisert etter omslaget Redaksjon: Anne Marie Findalen ... et al. ; forfattere: Gunn Helene Arsky ... et al. Revidert utg. av: Statens ernæringsråds retningslinjer for kostholdet ved helseinstitusjoner. - Oslo : Universitetsforl., 1995
Tilgjengelige
  • 15/24
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00006511nam  2201933 a 4500
*001118089
*008                       r           nob
*015  $anf1227266
*020  $bh.
*035  $a121919803
*060  $aQU 145
*060  $aQU 145
*060  $aQU 145
*060  $aQU 145
*060  $aQU 145
*060  $aQU 145
*060  $aQU 145
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $a613.2
*082  $d613.2$2DDK-5
*082  $a613.2$2DDK-5
*082  $a613.2$2DDK-5
*082  $a613.2$2DDK-5
*082  $a613.2$2DDC-23
*082  $a613.2$2DDC-23
*082  $a613.2$2DDC-23
*082  $a613.2 Kos$2DDC-23
*2450 $aKosthåndboken$bveileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten
*260  $aOslo$bHelsedirektoratet$c2012
*300  $a274 s.$bill.$c28 cm
*500  $aKatalogisert etter omslaget
*500  $aRedaksjon: Anne Marie Findalen ... et al. ; forfattere: Gunn Helene Arsky ... et al.
*500  $aRevidert utg. av: Statens ernæringsråds retningslinjer for kostholdet ved helseinstitusjoner. - Oslo : Universitetsforl., 1995
*571  $bBestillingsnr.$aIS-1972
*650  $aKost
*650  $aErnæring
*650  $aKvinnehelse$0sosial velferd
*660  $aDiet
*660  $aNutrition Assessment
*660  $aFood Service, Hospital
*660  $aNutritional Requirements
*687  $aErnæring
*687  $aKosthold
*687  $aKosthold
*687  $aErnæring
*687  $aHelseinstitusjoner
*687  $aHelseinstitusjoner
*691  $akosthold ernæring helseinstitusjoner sykehuskost dietter dietetikk mat helse sykehus kost storkjøkken institusjonskjøkken anbefalinger mattrygghet matsikkerhet hygiene næringsmiddelhygiene religiøse matregler kostrestriksjoner matkultur spesialkost sykepleie
*700  $aFindalen, Anne Marie$d1953-$ered.
*700  $aArsky, Gunn Helene$d1968-$emedarb.
*710  $aHelsedirektoratet
*740  $aStatens ernæringsråds retningslinjer for kostholdet ved helseinstitusjoner
*776  $wIMP121968952
*899  $aNorbok$bNB
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=121919803$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Data pager
Data pager
Ex1Tilgjengelig Rå videregående skole 
Ex2Utlånt31.10.2016Rå videregående skole 
Ex3Tilgjengelig Rå videregående skole 
Ex4Tilgjengelig Rå videregående skole 
Ex5Tilgjengelig Rå videregående skole 
Ex6Utlånt04.01.2016Rå videregående skole 
Ex7Tilgjengelig Rå videregående skole 
Ex8Tilgjengelig Rå videregående skole 
Ex9Tilgjengelig Rå videregående skole 
Ex10Tilgjengelig Rå videregående skole