Sjøvegan videregående skole

Helene sjekker inn [DVD]
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Helene sjekker inn [DVD]
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • Undervisning DVD 125
Eier
  • Heggen VGS
Emne
År
  • 2020
Noter
  • Alfheim ungdomshjem. Hva skal til for at de unge skal føle seg trygge på en institusjon som skal være hjemmet deres til de blir 18 år? Kan det i det hele tatt kalles et hjem? Angstbehandling. Programleder Helene Sandvig lurer på hvordan det er å leve med en angstlidelse. På Modum Bads angstavdeling møter hun mennesker som sliter med alt fra sosial angst, helseangst og angst etter overfall, og får være med når de skal utfordres på det de er redde for. Rehabilitering på Sunnaas sykehus. Programleder Helene Sandvig flytter inn på Sunnaas sykehus for rehabilitering. Her møter hun mennesker som har fått snudd livet på hodet etter alvorlig skade eller ulykke. Hun lærer at det å sitte i rullestol kan ha andre utfordringer enn hun først trodde. Akuttpsykiatrisk avdeling på Blakstad sykehus. Programleder Helene Sandvig tar med sine forestillinger om tvang og beltelegging når hun flytter inn på en lukket akuttpsykiatrisk enhet ved Blakstad sykehus. Gjennom møter med pasienter og ansatte finner hun ut hvordan hverdagen egentlig er i psykiatrien. Avdeling for spiseforstyrrelser. Programleder Helene Sandvig flytter inn på en avdeling for spiseforstyrrelser ved Oslo universitetssykehus. Hit til "RASP" kommer de som er hardest rammet av anoreksi og bulimi, og Helene følger hverdagen til pasientene på sykehuset. Hun prøver å forstå hvordan man behandler denne sykdommen og hvorfor det er så vanskelig å bli frisk. Asylmottak. Norsk dokumentarserie. I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*001139031
*007vd
*019  $bee
*096  $aUndervisning DVD 125
*245  $aHelene sjekker inn$hDVD
*260  $aVolda$bAV-Senteret$c2020
*300  $a3 DVD plater (354 min)
*500  $aAlfheim ungdomshjem. Hva skal til for at de unge skal føle seg trygge på en institusjon som skal være hjemmet deres til de blir 18 år? Kan det i det hele tatt kalles et hjem?
*500  $aAngstbehandling. Programleder Helene Sandvig lurer på hvordan det er å leve med en angstlidelse. På Modum Bads angstavdeling møter hun mennesker som sliter med alt fra sosial angst, helseangst og angst etter overfall, og får være med når de skal utfordres på det de er redde for.
*500  $aRehabilitering på Sunnaas sykehus. Programleder Helene Sandvig flytter inn på Sunnaas sykehus for rehabilitering. Her møter hun mennesker som har fått snudd livet på hodet etter alvorlig skade eller ulykke. Hun lærer at det å sitte i rullestol kan ha andre utfordringer enn hun først trodde.
*500  $aAkuttpsykiatrisk avdeling på Blakstad sykehus. Programleder Helene Sandvig tar med sine forestillinger om tvang og beltelegging når hun flytter inn på en lukket akuttpsykiatrisk enhet ved Blakstad sykehus. Gjennom møter med pasienter og ansatte finner hun ut hvordan hverdagen egentlig er i psykiatrien.
*500  $aAvdeling for spiseforstyrrelser. Programleder Helene Sandvig flytter inn på en avdeling for spiseforstyrrelser ved Oslo universitetssykehus. Hit til "RASP" kommer de som er hardest rammet av anoreksi og bulimi, og Helene følger hverdagen til pasientene på sykehuset. Hun prøver å forstå hvordan man behandler denne sykdommen og hvorfor det er så vanskelig å bli frisk.
*500  $aAsylmottak. Norsk dokumentarserie. I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
*650  $aKvinnehelse$0sosial velferd
*850  $aHeggen VGS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Heggen VGSUndervisning DVD 125