Sjøvegan videregående skole

Hygiene og mikrobiologi: Grunnkurs hotell-og næringsmiddelfag
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Hygiene og mikrobiologi: Grunnkurs hotell-og næringsmiddelfag
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 616.01
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1999
ISBN
  • 82-00-42207-0
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00119584
*007  
*008               no                0 nob 9 
*020  $a82-00-42207-0
*082  $a616.01$zh
*096  $a616.01
*10010$aPrøven, Ranveig E.
*24510$aHygiene og mikrobiologi$bGrunnkurs hotell-og næringsmiddelfag$cRanveig Elisabeth Prøven
*250  $a2.utg.
*260  $aOslo$bUniversitetsforlaget$c1999
*300  $a149 s.$bill.
*650  $aMikrobiologi
*653  $aHygiene
*850  $RÅ VGS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Rå videregående skole616.01