Sjøvegan videregående skole

Food chemistry
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Food chemistry
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Engelsk
Hylleplassering
  • Matfag
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2004
ISBN
  • 3-540-40818-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am 
*00163877
*007   
*008041117 2004                      0 eng   
*020  $a3-540-40818-5$bh.
*0821 $a664
*096  $aMatfag
*100  $aBelitz, H.-D.
*2401 $aLehrbuch der Lebensmittelchemie
*24510$aFood chemistry$cH.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; translation from the fifth German edition by M.M. Burghagen
*250  $a3rd rev. ed.
*260  $aBerlin$bSpringer$c2004
*300  $aXLIV, 1070 s.$bill.
*650  $aNæringsmiddelkjemi
*650  $aKjemi
*653  $anæringsmiddelkjemi
*700 0$aGrosch, W.
*700 0$aSchieberle, Peter
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag