Ishavsbyen vgs skolested: Rambergan

Profesjonell matlaging
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Profesjonell matlaging
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk
Hylleplassering
  • Matfag
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2005
Noter
  • Bokmål Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Illustrert. Har litteraturliste og stikkordregister.
ISBN
  • 82-584-0161-0
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000        
*00164547
*007  
*008051101         no                  nor 
*02000$a82-584-0161-0$bib$cNOK 590,00
*0821 $a641.8
*096  $aMatfag
*10010$aInnli, Kjell E.
*24510$aProfesjonell matlaging$cKjell E. Innli ; medforfatter: Helge Helmersen
*25000$a1. utg., 4. oppl.
*26000$aOslo$bYrkeslitteratur$c2005$g1995
*30000$a646 s.
*50000$aBokmål
*52000$aBoka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Illustrert. Har litteraturliste og stikkordregister.
*65300$aMatlagings- og råstofflære - Grunnbøker - VK1 - Kokkfag - Hotell- og næringsmiddelfag - Videregående skole
*653  $aKokebøker
*70010$aHelmersen, Helge$emedforf.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex4Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag