Forfatter
Tittel Mat hver dag: oppskriftsamling
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Matlaging i hverdagen og i arbeid med kost og ernæring som fag, krever at man vet hva man skal lage og hvordan. Denne oppskriftsamlingen kan brukes til oppøving av grunnleggende ferdigheter i matlaging ut fra et helsemessig perspektiv. Den omfatter både retter som er vanlige og tradisjonelle i Norge, retter som har sin opprinnelse i andre land, og oppskrifter for tilberedning av mat for mennesker med spesielle behov eller behov for spesialkost. Har oppskrifts- og emneregister. Illustrert.
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000
*00165336
*007
*008061109s r 0 nob 9
*020 $a82-508-1606-4$bh$c106.00
*025 $a9788250816060
*040 $aForlagsentralen ans
*0821 $a641.5
*096 $aNæringsmiddelfag
*10010$aThommessen, Maria$d1958-$jNorge
*24510$aMat hver dag$boppskriftsamling
*250 $a1. utg., 1. oppl.
*260 $aOslo$bNKS-forl.$c1995
*300 $a122 s.
*520 $aMatlaging i hverdagen og i arbeid med kost og ernæring som fag, krever at man vet hva man skal lage og hvordan. Denne oppskriftsamlingen kan brukes til oppøving av grunnleggende ferdigheter i matlaging ut fra et helsemessig perspektiv. Den omfatter både retter som er vanlige og tradisjonelle i Norge, retter som har sin opprinnelse i andre land, og oppskrifter for tilberedning av mat for mennesker med spesielle behov eller behov for spesialkost. Har oppskrifts- og emneregister. Illustrert.
*650 1$aKokebøker
*650 1$aMatoppskrifter
*653 $aKost- og ernæringsfag$bTilleggslitteratur$bTilleggslitteratur$bTilleggslitteratur$dGK$dGK$eAnnen skolerelatert litteratur$eHotell- og næringsmiddelfag$eHelse- og sosialfag$fVideregående skole$fVideregående skole$fVideregående skole
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening