Forfatter
Tittel Fra bås til bord 1: Kjøttfagene
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Læremiddelet "Fra bås til bord" er delt i to bind. Dette første bindet inneholder den praktiske delen av fagstoffet: produksjonsgangen, dyrelære, slakting, kjøttråstoff og kjøttvareproduksjon. Bind to tar for seg de mer teoretiske emnene. Boka egner seg også for privatister som skal avlegge teoriprøve i kjøttfag. Har oppgaver og stikkordliste. Illustrert.
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000 am
*00165413
*007
*008061120s r 0 mul 9
*020 $a82-585-1161-0$bh$c325.00
*025 $a9788258511615
*040 $aForlagsentralen ans
*0821 $a664.92
*096 $aMatfag
*110 $aKjøttindustriens fellesforening
*24500$aFra bås til bord 1$bKjøttfagene
*250 $a1. utg., 3. oppl.
*260 $aOslo$bYrkesopplæring$c1996
*300 $a215 s.$bIllustrert
*520 $aLæremiddelet "Fra bås til bord" er delt i to bind. Dette første bindet inneholder den praktiske delen av fagstoffet: produksjonsgangen, dyrelære, slakting, kjøttråstoff og kjøttvareproduksjon. Bind to tar for seg de mer teoretiske emnene. Boka egner seg også for privatister som skal avlegge teoriprøve i kjøttfag. Har oppgaver og stikkordliste. Illustrert.
*650 1$aNæringsmiddelteknologi
*650 1$aKjøttfag
*653 $aErnæring og miljølære $bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aHygiene og mikrobiologi$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aKonserveringsmetoder$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aKvalitetslære$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aProduksjonslære$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aRåstofflære$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aSalg og markedsføring$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening