Forfatter
Tittel Barmens kjøkkenskole: Råvarer. Teknikker. Utstyr. Oppskrifter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter På omslaget: Råvarer Teknikker Utstyr Oppskrifter
Boken gir en inngående kunnskap om alle de ulike råvarene vi omgir oss med. Her lærer du alt fra hvordan du kan se om en fisk er fersk, hvordan man oppbevarer fisk, hvordan man fryser den ned, til hvordan man stykker opp og bruker de ulike delene av kjøttet på et dyr. Du får rede på bruk av ulike typer oster, grønnsaker, korn, nøtter, krydder, urter m.m. Du lærer også flere matlagingsteknikker, blant annet partering av kjøtt, utbeining av fugl, rensing av skalldyr og filetrering av fisk. I tillegg tar den for seg ulike koketeknikker, utstyr man trenger og ikke trenger og hva de brukes til. Boken har også med et utvalg grunnoppskrifter.
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000 am
*00165863
*007
*008070426s2005 ar 0 nob 9
*019 $dKokebøker
*020 $a82-489-0527-6$bib$c399.00
*040 $aForlagsentralen ans
*08230$a664 $zh
*096 $aMatfag
*10010$aBarmen, Lars$jVestlandet
*24510$aBarmens kjøkkenskole$bRåvarer. Teknikker. Utstyr. Oppskrifter
*250 $a1. utg., 1. oppl.
*260 $bKagge Forlag$c2005
*300 $a192 s.$bIllustrert
*500 $aPå omslaget: Råvarer Teknikker Utstyr Oppskrifter
*520 $aBoken gir en inngående kunnskap om alle de ulike råvarene vi omgir oss med. Her lærer du alt fra hvordan du kan se om en fisk er fersk, hvordan man oppbevarer fisk, hvordan man fryser den ned, til hvordan man stykker opp og bruker de ulike delene av kjøttet på et dyr. Du får rede på bruk av ulike typer oster, grønnsaker, korn, nøtter, krydder, urter m.m. Du lærer også flere matlagingsteknikker, blant annet partering av kjøtt, utbeining av fugl, rensing av skalldyr og filetrering av fisk. I tillegg tar den for seg ulike koketeknikker, utstyr man trenger og ikke trenger og hva de brukes til. Boken har også med et utvalg grunnoppskrifter.
*650 $aMat og drikke
*650 1$aKokebøker
*650 $aRåstoff
*70010$aStorvik, Kjell Ove$d1952-$eIllustratør$jNorge
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening