Ishavsbyen vgs skolested: Rambergan

Kokk- og servitørfag: lærerveiledning
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kokk- og servitørfag: lærerveiledning
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Matfag
Emne
År
  • 2008
Noter
  • Undertittel hentet fra omslaget Lærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboken og tar for seg noe fordypningsstoff. Heftet
ISBN
  • 978-82-450-0648-3
Tilgjengelige
  • 4/4
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00166980
*007  
*008081209s2008            r         0 nob 9 
*020  $bh$c325,00
*020  $a978-82-450-0648-3$bh$c298.00
*025  $a9788245006483
*040  $aDen norske Bokdatabasen AS
*096  $aMatfag
*10010$aOlsen, Britt Elisabeth$jNorge
*24510$aKokk- og servitørfag$blærerveiledning$brestaurant- og matfag vg2
*250  $a1. utg., 1. oppl.
*260  $aBergen$bFagbokforl.$c2008
*300  $a155 s.$bIllustrert
*500  $aUndertittel hentet fra omslaget
*511  $afor Olsen, Britt Elisabeth;for Sandvin, Per-Øystein
*520  $aLærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboken og tar for seg noe fordypningsstoff.
*590  $ah
*591  $aHeftet
*594  $abm
*595  $aBokmål
*596  $a20081016103302_marianne
*650 1$aKokker
*650 1$aServitører
*650  $aLærerveiledninger
*653  $bLærerveiledninger$dVg2$eKokk- og servitørfag$fVideregående skole$gL 2006
*70010$aSandvin, Per-Øystein$eforfatter
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag
Ex2Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag
Ex3Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag
Ex4Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag