Sjøvegan videregående skole

Produksjonslære: VKI baker- og konditorfag
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Produksjonslære: VKI baker- og konditorfag
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Emne
År
  • 1996
Noter
  • På omslaget: VK1 Boka legger vekt på at eleven skal øve inn grunnleggende produksjonsmetoder og effektive arbeidsmåter, slik at råvarer og ressurser blir økonomisk utnyttet. Har forklaringer til en del ord og uttrykk, samt stikkordregister. Illustrert. Heftet
ISBN
  • 82-584-0257-9
  • 978-82-584-0257-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00188229
*007  
*008090402s1996            r         0 nob 9 
*020  $a82-584-0257-9
*020  $a978-82-584-0257-9
*025  $a9788258402579
*035  $a138710 
*038  $gEksp. av vareeier, FS overfører ordren
*040  $aDen norske Bokdatabasen AS
*078  $aVideregående skole$b12010
*079  $aSkolebøker. Vid.sk. el. tilsvarende$b120
*10010$aBørresen, Leif Kristian
*245  $aProduksjonslære$bVKI baker- og konditorfag
*250  $a1. utg., 1. oppl.
*260  $aOslo$bYrkeslitteratur$c1996$fYrkeslitteratur A/S$g1996
*300  $a120 s.$d0 g.
*500  $aPå omslaget: VK1
*511  $afor Børresen, Leif Kristian
*520  $aBoka legger vekt på at eleven skal øve inn grunnleggende produksjonsmetoder og effektive arbeidsmåter, slik at råvarer og ressurser blir økonomisk utnyttet. Har forklaringer til en del ord og uttrykk, samt stikkordregister. Illustrert.
*590  $ah
*591  $aHeftet
*594  $abm
*595  $aBokmål
*596  $a142612750
*650  $aNæringsmiddelproduksjon
*650  $aBaking
*653  $aProduksjonslære$bGrunnbøker$dVK1$eBaker- og konditorfag$fVideregående skole$gLæreplan av juni 1994
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag