Forfatter
Tittel 121 tjuvtriks på kjøkkenet
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter På omslaget: Kunsten å dele opp en ananas eller lage en helbakt kveite på 1-2-3. Proppfull av oppskrifter på deilige retter til hverdags og fest
Boka inneholder oppskrifter på både enkle og vanskelige retter for enhver anledning. I tillegg til oppskriftene gir forfatteren gode råd som skal gjøre lettere å tilberede mat, f.eks. beskriver han den beste måten å skrelle å kutte en løk på, forteller hvordan man kan få sausen til å bli tykkere og hvordan man gjør når man skal skille eggeplommen fra eggehviten.
Innbundet
ISBN 82-489-0726-0 978-82-489-0726-8
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000 am
*00188522
*007
*008090428s2007 ar 0 nob 9
*020 $a82-489-0726-0
*020 $a978-82-489-0726-8
*025 $a9788248907268
*035 $a444
*040 $aDen norske Bokdatabasen AS
*078 $aKokebøker$b31010
*079 $aNorsk sakpr. voksne. Mat drikke$b316
*08230$a641.5$zh
*10010$aSjuve, Christopher$d1974-$jNorge
*24510$a121 tjuvtriks på kjøkkenet
*250 $a1. utg., 1. oppl.
*260 $bKagge$c2007$fKagge forlag$g2007
*300 $a142 s.$bIllustrert
*500 $aPå omslaget: Kunsten å dele opp en ananas eller lage en helbakt kveite på 1-2-3. Proppfull av oppskrifter på deilige retter til hverdags og fest
*511 $afor Sjuve, Christopher;ill Randem, Mette
*520 $aBoka inneholder oppskrifter på både enkle og vanskelige retter for enhver anledning. I tillegg til oppskriftene gir forfatteren gode råd som skal gjøre lettere å tilberede mat, f.eks. beskriver han den beste måten å skrelle å kutte en løk på, forteller hvordan man kan få sausen til å bli tykkere og hvordan man gjør når man skal skille eggeplommen fra eggehviten.
*590 $aib
*591 $aInnbundet
*594 $abm
*595 $aBokmål
*596 $a20071030123424_liv
*650 $aKokebøker
*655 $vKokebøker
*700 $aRandem, Mette$eIllustratør
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening