Sjøvegan videregående skole

Food chemistry: Third Edition
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Food chemistry: Third Edition
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Engelsk
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
  • 76
År
  • 1996
ISBN
  • 0-8247-9691-8
  • 0-8247-9346-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00189300
*007  
*008090625 1996            r         0 eng   
*015  $a960885692$bbibsys
*020  $a0-8247-9691-8
*020  $a0-8247-9346-3
*035  $a9605956nbs 
*082  $a664$zh
*245  $aFood chemistry$cedited by Owen R. Fennema$bThird Edition
*250  $a3rd ed.
*260  $aNew York, NY$bMarcel Dekker$cc1996
*300  $a1069 s.
*440  $aFood Science and Technology Series$q76$v76
*650  $aKjemi
*650  $aNæringsmiddelkjemi
*653  $anæringsmiddelindustr mat kjemi
*7001 $aFennema, Owen R.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Nord-Troms vgs, skolested SkjervøyMatfag