Ishavsbyen vgs skolested: Rambergan

Fra råvare til mat og drikke: råstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fra råvare til mat og drikke: råstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1999
ISBN
  • 82-584-0376-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001791nam  2200505 a 4500
*00196201
*008                       r           nob
*020  $a82-584-0376-1$bib.
*080  $a641
*082  $a641.3
*082  $a641.3
*082  $a641.3
*082  $a641.3
*082  $a641.3
*082  $a641.3
*082  $a641.3$b641.5
*100  $aInnli, Kjell E.
*245  $aFra råvare til mat og drikke$bråstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag$cKjell E. Innli
*250  $aBokmål[utg.]
*260  $aOslo$bYrkeslitteratur$cc1999
*300  $a434 s.$bill.$eNæringsstofftabell (37 s.)
*650  $aMat
*687  $aRåstofflære
*687  $aKonservering
*687  $aMatvarekunnskap
*687  $aNæringsmiddelproduksjon
*691  $amatvarer næringsmidler råstoffer melk melkeprodukter korn kornprodukter fett konservering fortykningsmidler drikkevarer kjøtt krydder søtningsstoffer kaffe øl te fisk skalldyr produksjon baking matlaging lærebøker
*740  $aOppskrifter
*740  $aNæringsstofftabell
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=991398653$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Rå videregående skole