Sjøvegan videregående skole

Gjennom kjøttet: disseksjonen og kroppens kulturhistorie
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Gjennom kjøttet: disseksjonen og kroppens kulturhistorie
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Eier
  • SJØVEG VG
Klassifikasjon
År
  • 2009
ISBN
  • 978-82-495-0281-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00001871nam  2200613 a 4500
*00191432
*007  
*008                       r           nob
*015  $anf0915606
*015  $a(BIBBI)0247840
*020  $a978-82-495-0281-3$bib.
*060  $aQS 130
*060  $aQS 160
*082  $a306.461
*082  $a306.461
*082  $a306.461
*082  $a306.461
*082  $a306.461
*082  $a306.4613
*082  $a306.4613
*082  $2DDK-5$d306.4$d704.942
*082  $2DDK-5$d306.4$d704.942
*089  $2DDK-5$a306.4$b704.942
*100  $aStueland, Espen$d1970-
*245  $aGjennom kjøttet$bdisseksjonen og kroppens kulturhistorie$cEspen Stueland
*260  $aOslo$bOktober$c2009
*300  $a777 s.$bill.
*660  $aCadaver
*660  $aHuman Body
*660  $aDissection$bhistory
*691  $amedisinsk sosiologi menneskekroppen disseksjon kultur anatomi kropp identitet forskning religion moral anstendighet kulturhistorie kunst
*698  $aKultur
*698  $aAnatomi
*698  $aDisseksjon
*698  $aMenneskekroppen
*698  $aHistorisk framstilling
*850  $aSJØVEG VG
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=092688179$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Sjøvegan videregående skole - Skolebiblioteket306.461 S