Forfatter
Tittel Bærboka: alt om bær fra natur og hage
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boken presenterer en rekke ulike bærsorter fra natur og hage. Den gir innblikk i hvordan bærene ser ut, hvor de finnes, hva de smaker, hvordan de oppbevares og hvilke ernæringsmessige kvaliteter de har. Boken inneholder også en rekke oppskrifter der bær benyttes som tilbehør eller hovedingrediens. Kirsten Winge er en anerkjent villmarkskokk og har skrevet flere matbøker med natur som råstoff. Boken har tidligere vært utgitt under tittelen Norske bær fra natur og hage (2009). Denne utgaven er revidert og oppdatert med flere nye bærsorter.
1. utg.: Oslo : Tun, 2009 med tittel: Norske bær fra natur og hage
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001120303
*008 a 00nob 2
*015 $a0342603$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-419-0959-7$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.647$zh$25
*090 $bq$c641.647$dW
*100 0$aWinge, Kirsten$d1960-$jn.
*24510$aBærboka$balt om bær fra natur og hage$cKirsten Winge og Ove Bergersen (foto)
*250 $a2. utg.
*260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2013
*300 $a240 s.$bkol. ill.
*503 $a1. utg.: Oslo : Tun, 2009 med tittel: Norske bær fra natur og hage
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aDenne boken presenterer en rekke ulike bærsorter fra natur og hage. Den gir innblikk i hvordan bærene ser ut, hvor de finnes, hva de smaker, hvordan de oppbevares og hvilke ernæringsmessige kvaliteter de har. Boken inneholder også en rekke oppskrifter der bær benyttes som tilbehør eller hovedingrediens. Kirsten Winge er en anerkjent villmarkskokk og har skrevet flere matbøker med natur som råstoff. Boken har tidligere vært utgitt under tittelen Norske bær fra natur og hage (2009). Denne utgaven er revidert og oppdatert med flere nye bærsorter.
*650 1$aBær$0matlaging $1641.6/47$2BS$2BS$9nor
*700 0$aBergersen, Ove$d1957-$efotogr.$jn.
*74000$aNorske bær fra natur og hage
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening