Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter 1. norske utg.: 1968
Utarbeidet på grunnlag av Vår kokbok, Stockholm 1989
"Cappelens kokebok" er en praktisk bruksbok for små og store husholdninger. I en basisbok som denne finner man alt man trenger å vite om tilberedning av mat for enhver smak og anledning. Her er både gamle kjente oppskrifter og oppskrifter på retter fra andre land. Hovedvekten er lagt på oppskriftene til dagligkosten, men her er også retter som passer store og små fester. "Cappelens kokebok" har kommet i flere utgaver, nytt for denne utgaven er at den inneholder flere oppskrifter på grønnsaker og fisk, pasta og andre kornvarer. Dessuten er mengden av fett og sukker redusert der det er mulig. Nytt er også kapittelet om bruk av mikrobølgeovn, samt en liste over retter det tar maksimum 30 minutter å lage. Boken innledes med en varekunnskapsdel med opplysninger om råvarer, kvalitetskrav, bruksområder og næringsverdi. Boken er rikt ill. med fotos i farger og tegninger i sv/hv. Boken er utarbeidet på grunnlag av den svenske kokeboken "Vår kokbok". Ordliste og reg. Red.: Aase Strømstad. 697 s., ill., ib. 2001.
Ordliste: s. 672-678
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001127838
*008 a 00nob 2
*015 $a0081638$bBIBBI
*020 $a82-02-12671-1$bib.$cNkr 248.00
*08231$a641.5$zh
*090 $c641.5$dC
*24500$aCappelens kokebok$credaktør: Aase Strømstad
*250 $aNy utg.
*260 $a[Oslo]$bCappelen$c1991
*300 $a697 s.$bkol ill.
*500 $a1. norske utg.: 1968
*500 $aUtarbeidet på grunnlag av Vår kokbok, Stockholm 1989
*505 $aOrdliste: s. 672-678
*520 $a"Cappelens kokebok" er en praktisk bruksbok for små og store husholdninger. I en basisbok som denne finner man alt man trenger å vite om tilberedning av mat for enhver smak og anledning. Her er både gamle kjente oppskrifter og oppskrifter på retter fra andre land. Hovedvekten er lagt på oppskriftene til dagligkosten, men her er også retter som passer store og små fester. "Cappelens kokebok" har kommet i flere utgaver, nytt for denne utgaven er at den inneholder flere oppskrifter på grønnsaker og fisk, pasta og andre kornvarer. Dessuten er mengden av fett og sukker redusert der det er mulig. Nytt er også kapittelet om bruk av mikrobølgeovn, samt en liste over retter det tar maksimum 30 minutter å lage. Boken innledes med en varekunnskapsdel med opplysninger om råvarer, kvalitetskrav, bruksområder og næringsverdi. Boken er rikt ill. med fotos i farger og tegninger i sv/hv. Boken er utarbeidet på grunnlag av den svenske kokeboken "Vår kokbok". Ordliste og reg. Red.: Aase Strømstad. 697 s., ill., ib. 2001.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*700 0$aStrømstad, Aase$d1931-$eRed.$jn.$wStrømstad, Åse
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening