Senja vgs - Finnfjordbotn bibliotek

Mesterkokkens internasjonale kokebok
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Mesterkokkens internasjonale kokebok
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5 D
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1995
Noter
  • Originaltittel: The cook's companion 319 s., ill. Overs.: Ellen C. Daatland, Bente-Lill Øygard og Bendicta Stub- rud. Orig.tit.: The Cook's Companion. ISBN 82-7384-475-7 Denne kokeboken er en moderne grunnkokebok som trinn for trinn gjennomgår kokekunstens metode, fra tilberednig av grønnsaker, kjøtt og fisk, til baking av brød og kaker. En kan lære å komponere supper og sauser fra grunnen av, det gis råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Av innholdet: kraft og supper, pateer og posteier, kjøtt og vilt, dressingerkaker og kjeks, egg, fugl, desserter, brød og gjærbakst, pasta, pizza m.m. Redaktør norsk utgave er Ellen C. Daatland. Fargeill. Format: 22x28,5 cm. Ordliste: s. 314
ISBN
  • 82-7384-475-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*001127865
*008                      a          00nob 2
*015  $a0038488$bBIBBI
*020  $a82-7384-475-7$bib.$cNkr 199.00
*041  $heng
*08231$a641.5$zh
*090  $bq$c641.5$dD
*100 0$aDimbleby, Josceline
*24014$aThe cook's companion$wcook's companion
*24510$aMesterkokkens internasjonale kokebok$cav Josceline Dimbleby ; redaktør for den norske utgaven: Ellen C. Daatland ; [oversatt av Ellen C. Daatland, Bente-Lill Øygard og Benedicta Stubrud]
*260  $aOslo$bEx Libris$ccop. 1995
*300  $a319 s.$bkol. ill.
*500  $aOriginaltittel: The cook's companion
*505  $aOrdliste: s. 314
*520  $a319 s., ill. Overs.: Ellen C. Daatland, Bente-Lill Øygard og Bendicta Stub- rud. Orig.tit.: The Cook's Companion. ISBN 82-7384-475-7 Denne kokeboken er en moderne grunnkokebok som trinn for trinn gjennomgår kokekunstens metode, fra tilberednig av grønnsaker, kjøtt og fisk, til baking av brød og kaker. En kan lære å komponere supper og sauser fra grunnen av, det gis råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Av innholdet: kraft og supper, pateer og posteier, kjøtt og vilt, dressingerkaker og kjeks, egg, fugl, desserter, brød og gjærbakst, pasta, pizza m.m. Redaktør norsk utgave er Ellen C. Daatland. Fargeill. Format: 22x28,5 cm.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*700 0$aDaatland, Ellen C.$d1957-$eRed.$jn.$wDåtland, Ellen C.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Senja vgs - FinnfjordbotnMATFAG q641.5 D