Tittel 35 kjøkkensjefer: oppskrifter fra utvalgte norske spisesteder
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Her inviteres leseren på en matreise gjennom Norge, fra det nordligste nord til Kristiansand i sør og videre mot Oslo. 35 kjøkkensjefer har satt sammen lekre oppskrifter ut fra oppgitte råvarer. Her er mer enn 100 oppskrifter for festlige lag, og har man litt erfaring fra kjøkkenet, skulle det gå bra å tilberede oppskriftene. De aller fleste råvarene som er brukt kan skaffes i vanlige matforretninger, og oppskriftene er utarbeidet i samarbeid med Gastronomisk Institutt. Boken har mange flotte fotografier, både av rettene og fra ulike steder i Norge. Matfotografier: Bengt Wilson.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001127925
*008980922 a 00nob 2
*015 $a0098178$bBIBBI
*020 $a82-7217-091-4$bib.$cNkr 295.00
*0823 $a641.5$zh
*090 $bq$c641.5$d35
*24500$a35 kjøkkensjefer$boppskrifter fra utvalgte norske spisesteder$credaktør: Gunnar Jerman ; matfotografier: Bengt Wilson
*260 $aOslo$bIndex Publ.$c[1998?]
*300 $a159 s.$bkol. ill.
*520 $aHer inviteres leseren på en matreise gjennom Norge, fra det nordligste nord til Kristiansand i sør og videre mot Oslo. 35 kjøkkensjefer har satt sammen lekre oppskrifter ut fra oppgitte råvarer. Her er mer enn 100 oppskrifter for festlige lag, og har man litt erfaring fra kjøkkenet, skulle det gå bra å tilberede oppskriftene. De aller fleste råvarene som er brukt kan skaffes i vanlige matforretninger, og oppskriftene er utarbeidet i samarbeid med Gastronomisk Institutt. Boken har mange flotte fotografier, både av rettene og fra ulike steder i Norge. Matfotografier: Bengt Wilson.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*700 0$aJerman, Gunnar$d1930-$ered.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening