Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Fisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten man er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner man forslag i denne boken. Boken er delt inn i kapitlene forretter, salater, supper og hovedretter, samt et eget kapittel med de beste og klassiske sausene. En fyldig omtale av alle fiskeslag som er benyttet i rettene, og en grundig veiledning i rensing og koking gjør boken ekstra fin for nybegynnere. Gjennomillustrert med fargefotografier. Med register. Tidligere utgitt i 1998 av Boksenteret.
1. oppl.: Boksenteret, 1998
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001127927
*008000222 a 00nob 2
*015 $a0111140$bBIBBI
*020 $a82-02-19562-4$bib.$cNkr 248.00
*08231$a641.692$zh
*090 $c641.692$dS
*100 0$aStrømstad, Aase$d1931-$jn.$wStrømstad, Åse
*24510$aFisk til hverdag og fest$cAase Strømstad ; foto: Alf Börjesson
*260 $a[Oslo]$bCappelen$c2000
*300 $a88 s.$bkol. ill.
*440 0$aDet norske kjøkken$wnorske kjøkken
*503 $a1. oppl.: Boksenteret, 1998
*520 $aFisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten man er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner man forslag i denne boken. Boken er delt inn i kapitlene forretter, salater, supper og hovedretter, samt et eget kapittel med de beste og klassiske sausene. En fyldig omtale av alle fiskeslag som er benyttet i rettene, og en grundig veiledning i rensing og koking gjør boken ekstra fin for nybegynnere. Gjennomillustrert med fargefotografier. Med register. Tidligere utgitt i 1998 av Boksenteret.
*650 1$aFiskeretter $0matlaging$1641.6/92$2BS$2BS$9nor
*950 0$aFisk$zFiskeretter $0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening