Senja vgs - Finnfjordbotn bibliotek

Fisk er godt
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fisk er godt
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.692 B
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2001
Noter
  • Den danske kokken og forfatteren Pernille Bækgaard har ønsket å sette fokus på noen av de mest populære fiskeslagene i Danmark, som flyndre, sild, torsk, laks og skalldyr. Her er mer enn hundre oppskrifter på både tradisjonelle men ikke minst helt nye og spennende fiskeretter. Forfatteren er engasjert i å fornye våre vaner når det gjelder å spise fisk, og hun tar i bruk mange av de nye ingrediensene som nå finnes hos grønnsakshandlere, i supermarkedhyller og i innvandrerbutikker. Det er tatt med retter som både passer til et moderne og travelt hverdagsliv, men også mer krevende festmat, slow-food, når man vil gjøre litt ekstra ut av sin kokekunst og vil servere fisk til fest i helger og høytider. Gjennomillustrert med fargefotografier. Med stikkordregister.
ISBN
  • 82-517-8424-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*001127928
*008010418                a          00nob 2
*015  $a0120502$bBIBBI
*020  $a82-517-8424-7$bib.$cNkr 259.00
*041  $hdan
*08231$a641.692$zh
*090  $bq$c641.692$dB
*100 0$aBækgaard, Pernille$jd.
*24014$aDen nye fiskekogebogen$wnye fiskekogebogen
*24510$aFisk er godt$cPernille Bækgaard ; til norsk ved Ingrid Lie
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2001
*300  $a107 s.$bkol. ill.
*520  $aDen danske kokken og forfatteren Pernille Bækgaard har ønsket å sette fokus på noen av de mest populære fiskeslagene i Danmark, som flyndre, sild, torsk, laks og skalldyr. Her er mer enn hundre oppskrifter på både tradisjonelle men ikke minst helt nye og spennende fiskeretter. Forfatteren er engasjert i å fornye våre vaner når det gjelder å spise fisk, og hun tar i bruk mange av de nye ingrediensene som nå finnes hos grønnsakshandlere, i supermarkedhyller og i innvandrerbutikker. Det er tatt med retter som både passer til et moderne og travelt hverdagsliv, men også mer krevende festmat, slow-food, når man vil gjøre litt ekstra ut av sin kokekunst og vil servere fisk til fest i helger og høytider. Gjennomillustrert med fargefotografier. Med stikkordregister.
*572  $aUndertittel på omslaget: Den gode fiskekokeboken
*574  $aOriginaltittel: Den nye fiskekogebogen
*650 1$aFiskeretter$0matlaging$1641.6/92$2BS$2BS$9nor
*950 0$aFisk$zFiskeretter$0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Senja vgs - FinnfjordbotnMATFAG q641.692 B