Tittel
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Kokebok med over 70 oppskrifter med fisk som hovedingrediens. Her er både hverdagsmat og oppskrifter for spesielle anledninger som tar litt lengre tid å lage. Her er forretter og hovedretter, supper, snacks og småretter. Det er også tatt med oppskrifter på ulike former for skalldyr. Alle oppskriftene blir vist trinn for trinn. Innledningsvis gis gode råd om å lagre, kjøpe og tilberede fisk. Boken er illustrert med fargefotografier av de ferdige rettene. Med register.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001127930
*008981006 a 00nob 2
*015 $a0098572$bBIBBI
*020 $a82-482-0019-1$bib.$cNkr 99.50
*041 $heng
*0823 $a641.69$zh
*090 $c641.69$dF
*24010$aFish
*24500$aFisk$c[oversatt av Tone Bøstrand]
*260 $aOslo$bNotabene$ccop. 1998
*300 $a96 s.$bkol. ill.
*440 0$aKjøkkenbiblioteket
*520 $aKokebok med over 70 oppskrifter med fisk som hovedingrediens. Her er både hverdagsmat og oppskrifter for spesielle anledninger som tar litt lengre tid å lage. Her er forretter og hovedretter, supper, snacks og småretter. Det er også tatt med oppskrifter på ulike former for skalldyr. Alle oppskriftene blir vist trinn for trinn. Innledningsvis gis gode råd om å lagre, kjøpe og tilberede fisk. Boken er illustrert med fargefotografier av de ferdige rettene. Med register.
*574 $aOriginaltittel: Fish
*650 1$aFiskeretter $0matlaging$1641.6/92$2BS$2BS$9nor
*950 0$aFisk$zFiskeretter $0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening