Mikromarc websearch

   
 
Aschehougs norgeshistorie. Bind 11. Samling om felles mål : 1935-1970
Your basket is empty
Vis
Title Statement
  • Aschehougs norgeshistorie. Bind 11. Samling om felles mål : 1935-1970
Contributors
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • 948.1 A
Classification
Subject
Year
  • 2005
Summary, etc
  • 1. utg.: 1998 Bibliografi: s. 332-340
ISBN
  • 82-03-22954-9
  • 82-03-23141-1
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*000     nam         1
*00188455
*008050221                a          00nob 2
*015  $a0152338$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a82-03-22954-9$gkpl.
*020  $a82-03-23141-1$bh.$cNkr 998.00
*08231$a948.1$zh$25
*08231$a948.1053
*08231$a948.1054
*090  $c948.1$dA
*24500$aAschehougs norgeshistorie$cav Even Lange ; [hovedredaktør: Knut Helle ; medredaktører: Knut Kjeldstadli, Even Lange, Sølvi Sogner]$nBind 11$pSamling om felles mål : 1935-1970
*260  $aOslo$bAschehoug$c2005
*300  $a356 s.$bill.
*503  $a1. utg.: 1998
*505  $aBibliografi: s. 332-340
*651 1$aNorge$xHistorie$1948.1$2BS$9nob
*651 2$aNorge$xHistorie$x1940-1945$1948.10414$2BS$9nob
*651 2$aNorge$xHistorie$x1945-1969$1948.1043$2BS$9nob
*700 0$aHelle, Knut$d1930-2015$ered.$jn.
*700 2$aLange, Even$d1946-$eforf.$jn.$tSamling om felles mål
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.
Vis
Lukk
Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Senja vgs - FinnfjordbotnNORSK HISTORIE 948.1 A