Senja vgs - Finnfjordbotn bibliotek

Food: the chemistry of its components
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Food: the chemistry of its components
Språk
  • Språk: Engelsk
Hylleplassering
  • Lærerrom
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2009
ISBN
  • 978-0-85404-111-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001246nam  2200385 a 4500
*00192101
*007  
*008100204                ar         0 eng   
*020  $a978-0-85404-111-4$bh.
*025  $a9780854041114
*082  $a664
*082  $a613.28
*096  $aLærerrom
*100  $aCoultate, T. P.
*245  $aFood$bthe chemistry of its components$cT.P. Coultate
*250  $a5th ed.
*260  $aCambridge$bRoyal Society of Chemistry$cc2009
*300  $aXIX, 501 s.$bill.
*650  $aNæringsmiddelkjemi
*650  $aNæringsmiddelhygiene
*650  $aErnæring
*650  $aMatvarer
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Senja vgs - FinnfjordbotnIB 664 C