Mikromarc websearch

   
 
Ikke fordi den har et svar, men fordi den har en sang
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • Ikke fordi den har et svar, men fordi den har en sang
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Year
 • 2013
Summary, etc
 • Tor Åge Bringsværds fortelling foregår i en ukjent verden og i et fremmed landskap. Ammer jobber med å rydde opp i rask. Han fjerner det myndighetene har bestemt at skal fjernes, og setter aldri spørsmål ved viktigheten og nødvendigheten av det han gjør. Når han er ferdig på jobb går han hjem til Vala. Hun har blå pels og lang hale, og de elsker hverandre selv om de er av ulik art. Han er mennesker og hun olin. Men når krisen rammer slår hatet og mistroen mot alt som er annerledes rot, og mennesker og olin kan ikke lenger leve sammen. Det betyr at ammer må legge ut på sitt livs vanskeligste ferd for kjærligheten.
ISBN
 • 978-82-02-39730-2
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
*000   nam     1
*001109065
*008           a     10nob 2
*015 $a0293742$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-02-39730-2$bib.$cNkr 359.00
*100 0$aBringsværd, Tor Åge$d1939-$jn.
*24510$aIkke fordi den har et svar, men fordi den har en sang$cTor Åge Bringsværd
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300 $a338 s.
*520 $aTor Åge Bringsværds fortelling foregår i en ukjent verden og i et fremmed landskap. Ammer jobber med å rydde opp i rask. Han fjerner det myndighetene har bestemt at skal fjernes, og setter aldri spørsmål ved viktigheten og nødvendigheten av det han gjør. Når han er ferdig på jobb går han hjem til Vala. Hun har blå pels og lang hale, og de elsker hverandre selv om de er av ulik art. Han er mennesker og hun olin. Men når krisen rammer slår hatet og mistroen mot alt som er annerledes rot, og mennesker og olin kan ikke lenger leve sammen. Det betyr at ammer må legge ut på sitt livs vanskeligste ferd for kjærligheten.
*655 2$aFantastisk$2BS$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Tor Åge Bringsværd har skrevet en fabelaktig fortelling. Handlingen foregår i en ukjent verden og i et fremmed landskap. Det er en roman om kjærlighet og svik, tilgivelse og blindt hat. Om å gå seg vill når alle sier at du er på rett vei, om respekt for alt levende og om den store overveldende en-gang-i-livet kjærligheten som enkelte av oss er så heldige -- eller uheldige -- å møte i løpet av livet. Ammer har en skitten jobb. Han rydder opp i rasket. Fjerner det myndighetene har bestemt at skal fjernes. Han setter aldri spørsmålstegn ved viktigheten og nødvendigheten av det han gjør. utfører bare oppdragene sine så raskt og smertefritt som mulig. Deretter går han hjem til Vala. Vala har bllå pels og lang hale. Selv om de er av ulik art elsker Ammer Vala og hun ham. Han er menneske og hun olin, de møter noen stygge blikk, men i det store og hele er forholdet godtatt av omgivelsene. Men når krisen rammer slår hatet og mistroen mot alt som er annerledes rot. Plutselig kan ikke mennesker og olin leve i fredelig sameksistens lenger. Og Ammer må legge ut på sitt livs vanskeligste ferd for kjærligheten. Ikke fordi den har et svar, men fordi den har en sang er en spennende og nydelig historie som ikke slipper taket før siste side er lest. Ingen skriver om tiden vi lever i på en så presis og tankevekkende måte som Tor Åge Bringsværd.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Senja vgs - FinnfjordbotnMag