Mikromarc websearch

   
 
Mørke grener: roman
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • Mørke grener: roman
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Year
 • 2013
Summary, etc
 • Forfatteren Jo Uddermann har skrevet en dokumentarisk roman om barndomsvennen Georg. Han husket Georg som en gåtefull og utstøtt gutt, og da han senere får høre at han døde under et fengselsopphold, innspirer det Jo til å skrive romanen "Krittet". Boken får mye oppmerksomhet, og etter at han har snakket om den i et intervju på TV, begynner underlige ting å skje: en krittstrek på døren, et uforklarlig innbrudd, bilen hans som plutselig står med åpne dører. Noen er i ferd med å invadere Jos liv. Noen som bruker stadig mer dramatiske virkemidler. Nikolaj Frobenuis (f. 1965) er utdannet ved The London Institute of Screenwriting og har i tillegg til romaner skrevet flere teaterstykker og filmmanuskript. Forlaget sammenligner denne romanen med bøkene til Edgar Allen Poe.
ISBN
 • 978-82-05-41831-8
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
*000   nam     1
*001111973
*008           a     10nob 2
*015 $a0340397$bBIBBI
*019 $bl$dR$etd
*020 $a978-82-05-41831-8$bib.$cNkr 379.00
*100 0$aFrobenius, Nikolaj$d1965-$jn.
*24510$aMørke grener$broman$cNikolaj Frobenius
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2013
*300 $a275 s.
*520 $aForfatteren Jo Uddermann har skrevet en dokumentarisk roman om barndomsvennen Georg. Han husket Georg som en gåtefull og utstøtt gutt, og da han senere får høre at han døde under et fengselsopphold, innspirer det Jo til å skrive romanen "Krittet". Boken får mye oppmerksomhet, og etter at han har snakket om den i et intervju på TV, begynner underlige ting å skje: en krittstrek på døren, et uforklarlig innbrudd, bilen hans som plutselig står med åpne dører. Noen er i ferd med å invadere Jos liv. Noen som bruker stadig mer dramatiske virkemidler. Nikolaj Frobenuis (f. 1965) er utdannet ved The London Institute of Screenwriting og har i tillegg til romaner skrevet flere teaterstykker og filmmanuskript. Forlaget sammenligner denne romanen med bøkene til Edgar Allen Poe.
*521 $aGod, leselig skrift
*655 2$aGrøsser$2BS$9nob
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Hvem gjemmer seg bak de mørke grenene? Hvem følger med på alt du gjør? Jo Uddermanns barndomskamerat Georg hadde en foruroligende fascinasjon for katastrofer og død. Men han var også en gutt som vakte mye oppmerksomhet og undring. Var han et offer? Eller et «barn uten sjel»? Som voksen får Jo vite at Georg døde under et fengselsopphold, og han skriver en dokumentarisk roman for å prøve å finne ut av hvem barndomskameraten egentlig var.Romanen vekker oppsikt, men etter at Jo har snakket om den i et TV-intervju, begynner det å skje uforklarlige ting rundt ham. Bildører på vidt gap, en urovekkende mms fra anonym avsender, et innbrudd der ingenting er stjålet. Etter hvert blir det tydelig: Det er noen som følger med på alt Jo gjør, og som er i ferd med å invadere livet hans ? ved hjelp av stadig mer drastiske virkemidler.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Senja vgs - FinnfjordbotnSkjønnlitteratur