Mikromarc websearch

   
 
Skyggefødt
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • Skyggefødt
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Year
 • 2014
Summary, etc
 • Jon flykter fra en institusjon for vanskeligstilt ungdom sammen med Pia, Andreas og Kalle. Den gamle gården de søker tilflukt på, blir snart scene for både interne konflikter dem imellom og en rekke uforklarlige hendelser. Ting forsvinner og det er merkelige lyder og syner. Kan hende det er noe i de gamle mytene om de underjordiske. Ikke langt unna dukker det opp ei mystisk jente i skogbrynet. Alt de fire ungdommene ønsker, er å komme bort fra et samfunn de har lært seg å hate, og som tilsynelatende ikke har plass til dem, men det de finner i mørket de søker, viser seg å være uendelig mer skremmende og farlig enn de hadde kunnet forestille seg. Fantasy for mellom-/ungdomstrinnet.
ISBN
 • 978-82-05-46038-6
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
*000   nam     1
*001113442
*008           j     10nob 2
*015 $a0379130$bBIBBI
*019 $au,mu$bl$dR$etd
*020 $a978-82-05-46038-6$bib.$cNkr 279.00
*100 0$aNoreng, Jan Tore$d1968-$jn.
*24510$aSkyggefødt$cJan Tore Noreng
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2014
*300 $a204 s.
*520 $aJon flykter fra en institusjon for vanskeligstilt ungdom sammen med Pia, Andreas og Kalle. Den gamle gården de søker tilflukt på, blir snart scene for både interne konflikter dem imellom og en rekke uforklarlige hendelser. Ting forsvinner og det er merkelige lyder og syner. Kan hende det er noe i de gamle mytene om de underjordiske. Ikke langt unna dukker det opp ei mystisk jente i skogbrynet. Alt de fire ungdommene ønsker, er å komme bort fra et samfunn de har lært seg å hate, og som tilsynelatende ikke har plass til dem, men det de finner i mørket de søker, viser seg å være uendelig mer skremmende og farlig enn de hadde kunnet forestille seg. Fantasy for mellom-/ungdomstrinnet.
*521 $aGod, leselig skrift
*655 2$aFantastisk$2BS$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Vennskap. Kjærlighet. Angst. Konflikt. Fuckings kollaps. Fire ungdommer på flukt. «Trøblete jævler,» som Kalle sier. En nedlagt gård langt fra folk, omgitt av mørk furuskog. Perfekt for sånne som dem: skyggebarn. Men noe bor allerede i skyggene. Noe eldgammelt og farlig. Og det kravler fram ... Alt Jon, Pia, Kalle og Andreas.ønsket, var.å komme bort fra et samfunn som de har lært.å hate, og som tilsynelatende ikke har plass til dem.? men det de finner i det mørket de søker, viser seg å være uendelig.mer skremmende og farlig enn det de hadde kunnet forestille seg. . . . "Den vil bli lest og likt av både gutter og jenter som liker action og grøss. Les den gjerne selv, men ikke på hytta hvis det er mye skog i umiddelbar nærhet, for dette er skummelt!" http://www.bibsent.no/index.php/blogg/favoritthjornet/item/682-favoritthjornet-ukens-ungdomsgrosser . . .

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Senja vgs - FinnfjordbotnLettlest