Mikromarc websearch

   
 
Nekronauten: roman
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • Nekronauten: roman
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Year
 • 2009
Summary, etc
 • En moderne gotisk skrekkroman fra en ung, kvinnelig debutant. Den unge legen Janss blir en mørk høstkveld oppsøkt av Celeste, datteren til grosserer Grock. Hun er bekymret fordi hennes far har oppført seg så rart i det siste. Øynene har mistet liv og han oppfører seg som en djevel. Neste dag blir han myrdet, og liket er kommet langt i forråtnelsesprosessen til tross for at han kun har vært død i et døgn. Den unge legen blir innblandet i etterforskningen av en rekke overnaturlige og groteske drap.
ISBN
 • 978-82-05-39058-4
Available
 • 0/0
Waiting
 • 0 (0)
*000   nam     1
*00188268
*008           a     10nob 2
*015 $a0242196$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-05-39058-4$bib.$cNkr 349.00
*100 0$aRolstad, Lajla$d1978-$jn.
*24510$aNekronauten$broman$cLajla Rolstad
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2009
*300 $a260 s.
*520 $aEn moderne gotisk skrekkroman fra en ung, kvinnelig debutant. Den unge legen Janss blir en mørk høstkveld oppsøkt av Celeste, datteren til grosserer Grock. Hun er bekymret fordi hennes far har oppført seg så rart i det siste. Øynene har mistet liv og han oppfører seg som en djevel. Neste dag blir han myrdet, og liket er kommet langt i forråtnelsesprosessen til tross for at han kun har vært død i et døgn. Den unge legen blir innblandet i etterforskningen av en rekke overnaturlige og groteske drap.
*655 2$aGrøsser$2BS$9nob
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Nekronauten er en stilbevisst grøsser, en beksvart historie fra et gotisk og gåtefullt univers preget av brå død og ukjent liv. En dunkel høstkveld blir den unge legen Janss oppsøkt av grosserer Grocks datter, Celeste. Hun forteller at grossereren har oppført seg så besynderlig de siste dagene. Øynene hans har mistet alt liv, og han oppfører seg ondt. Dagen etter blir han funnet myrdet. Liket er i en tilstand av langt fremskreden forråtnelse, til tross for at han bare har vært død et døgn. Grossererens død er det første av flere overnaturlige og groteske dødsfall.Anmelderne mener:"Det gotiske, skrekkelige og romantiske er hovedelementer i Lajla Rolstads høyst originale og vellykkede debutroman Nekronauten." Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad.Autentisk og makaber grøsser med storslagent plott [...] en slags gotisk James Bond. Cathrine Krøger, Dagbladet"Åh, som jeg håper at forfatterne begynner å skrive gode, gamle gotiske romaner igjen. Lajla Rolstad er et unntak - Nekronauten er en fantastisk bok!" www.booksforkeeps.wordpress.com.Lajla Rolstad har langt på veg skrive ein roman på den gamle grøssaren sine premissar, og ho har gjort det med stil.. Audun Sjøstrand, Bergens Tidende"Om du er av dem som hygger deg med finurlige mordgåter i påsken: Lajla Rolstad fra Lillehammer er en selvsagt kandidat. Hennes debutroman Nekronauten er en godt gjennomført og uhyggelig spennende grøsser, der de bestialske og usannsynlige mordene kommer som perler på en snor." Ida Sofie Solberg Stryken, Gudbrandsdølen Dagningen

Send to